top of page
STR 2019.jpg

Sand Trail Race on saanut vaikutteita polku- ja estejuoksusta. OCR, Obstacle Course Racing eli suomeksi maastoestejuoksu on kilpailu, jossa osallistujan on suoritettava erilaisia esteitä reitin varrella. Jo pelkkä maaston vaihtelevuus ja hiekka luovat omat haasteensa etenemiselle. Esteet voivat olla mm. ryömimistä, erilaisten välineiden kantoa, rengasjuoksua, tasapainohyppelyä, kiipeämistä. Tapahtuma on järjestetty vuosina 2017-2019.​

 

Reitti on pituudeltaan 4-6km ja sarjoja tapahtumassa on kolme:

kokeilusarja > yksi kierros

sprinttisarja > kaksi kierrosta

ultrasarja > 3-5 kierrosta​

Seuraava tapahtuma järjestetään syyskuu - lokakuu 2024.​

 

Osallistujia tulee olla vähintään 15, jotta tapahtuma järjestetään. Mikäli osallistujia on sarjassa alle viisi ja koko tapahtumassa mukana vain 20 osallistujaa on järjestäjällä oikeus yhdistää sarjoja. Mukaan otetaan 60 osallistujaa.​

 

Osallistuminen maksaa 30€/hlö. Osallistumismaksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Muista lukea maksukäytänteet ennen ilmoittautumista.

​*****

​Ilmoittautuminen sähköisen lomakkeen kautta.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen on sitova. Lisätietoja sähköpostilla trektoes(at)gmail.com.

Osallistumisohjeet

Alle 15-vuotiaiden tulee saada huoltajan lupa ottaakseen osaa tapahtumaan. Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan huoltajan yhteystiedot.

 

Osallistuminen on vahvistunut, kun maksu näkyy tilillä. Osallistumismaksusta voi lähettää kopion järjestäjälle sähköpostilla. Osallistumismaksua ei makseta takaisin, vaikka osallistuja joutuisikin peruuttamaan osallistumisensa. Osallistumisoikeuden voi myydä eteenpäin. Uuden osallistujan tiedot tulee ilmoittaa tapahtuman järjestäjälle sähköpostiin kahta viikkoa ennen ajankohtaa.

 

​​*****​

Osallistujia ei ole vakuutettu, joten jokaisella on hyvä olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Osallistuminen omalla vastuulla. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia. 

bottom of page