top of page

Valmennus

Henkilökohtainen valmentaja auttaa löytämään sopivat ja realistiset tavoitteet sekä tukee niiden saavuttamisessa. Tavoitteet voivat olla esim. lihaskunnon kehittäminen tai yleisesti terveyden ja hyvän olon parantaminen. Oma aktiivisuus ja motivaatio ovat keskeisessä roolissa.​ Palvelut räätälöidään asiakkaiden toiveiden pohjalta. Valmennus voi olla yksilö-, pari- tai ryhmävalmennusta.

Tavoitteellinen suunnittelu pitää sisällään alkukartoituksen, viikko- ja/tai kausisuunnitelmat, harjoitusohjelmat ja seurannan. Harjoitukset vaihtuvat kausittain. Hinnat alkaen ja tapaamiset lisämaksusta.

  • 1kk -- 95€

  • 3kk -- 270€ = 90€/kk

  • 6kk -- 510€ = 85€/kk

  • 12kk -- 900€ = 75€/kk

Hinnat eivät sisällä mahdollisia pääsymaksuja liikuntapaikkoihin asiakkaan itsensä ja valmentajan osalta eikä välinelainoja. Mikäli valmennus tapahtuu yli 20km päässä lisätään hintaan matkakulut. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia.

Nainen seisoo kuntosalilla.

Fysiikkavalmennuksen tavoitteena on kehittää liikkujan fyysisiä  ominaisuuksia, jotta kokonaisvaltainen kehon toimivuus helpottuisi.

Fyysisiä ominaisuuksia ovat mm. kestävyys, voima, nopeus, tasapaino ja ketteryys.

Ihmiset tekevät liikkuvuusliikkeitä

Hyvä liikkuvuus on perusta kehon normaalille toiminnalle.  Se on ominaisuus, mitä pystyy kehittämään yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 

Hyvä ja hallittu liikkuvuus mahdollistaa turvallisen ja taloudellisen kehon nivelten liikkeen urheillessa sekä kaikissa päivittäisissä toimissa. 

Mies ui rintauintia altaassa.

Uinti on erinomainen tapa liikkua ja kohentaa kuntoa. Se vahvistaa lihaksia, lisää liikkuvuutta ja tekee hyvää hengitys- ja verenkiertoelimistölle.

 

Oikealla tekniikalla uimisesta tulee kevyempää, siitä nauttii enemmän ja se vie eteenpäin. Oikea tekniikka rasittaa 

vähemmän tuki- ja liikuntaelimiä.

bottom of page