top of page

Maksukäytännöt

Meillä käy maksuvälineenä lasku, liikuntaedut ja Mobile Pay (esim. avovesiuinti kertamaksu). Epassi ja Smartum sovellukset tulivat käyttöön 4.12.2023 alkaen. 

Lasku

Lasku lähetetään asiakkaalle ilmoittautumisen jälkeen, maksuaikaa on 14 vuorokautta. Laskutusmaksu ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu 5 (viisi) euroa, ja kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Maksun viesti kenttään kirjoitetaan: palvelun tai tapahtuma nimi.

Maksu kokonaan liikuntaeduilla

Jos sinulla on koko maksun edestä liikuntaetua käytössäsi, tee suoritus alla olevilla ohjeilla ja ilmoittaudu sähköpostilla mukaan. Kerro viestissä tarkkaan ne tiedot, joita kyseiseen ilmoittautumiseen vaaditaan. Katso tarkemmin alempana, miten maksat milläkin edulla. Toimita kuvakaappaus tai kuitti liikuntaetupalvelumaksusta ilmoittautumisen yhteydessä tai ennen ensimmäistä kokoontumiskertaa.

Epassi 

Mene Epassi sovellukseen ja etsi liikuntapalveluiden alta Trektoes. Valitse olemassa oleva palvelu tai syötä tarvittava summa ja maksa osallistumisesi. Ota tämän jälkeen kuvakaappaus ja toimita se sähköpostilla tai WhatsApp viestillä (esim. avovesiuinti kertamaksu).

SmartumPay

Valitse sovelluksesta maksupaikaksi: Trektoes ja maksa sen palvelun hinta, johon olet ilmoittautumassa. Ota tämän jälkeen kuvakaappaus ja toimita se sähköpostilla tai WhatsApp viestillä (esim. avovesiuinti kertamaksu).

Maksu osaksi liikuntaeduilla

Jos  sinulla on liikuntaetua käytössäsi vain osaan maksusta, voit maksaa palvelun sekä liikuntaedulla että tilisiirrolla.

Liikuntaetuuden osuus: suorita se osuus liikuntaedulla maksusta, johon osuuteen sinulla on etua. Loppuosuus: suorita loput palvelumaksun osuudesta tilille Trektoes: FI70 1752 3500 0369 44 (Nordea). Kirjoita viestikenttään mitä olet maksamassa. Toimita kuvankaappaus tai kuitti liikuntaetupalvelumaksusta sekä verkkopankkimaksusta sähköpostilla tai WhatsApp viestillä (esim. avovesiuinti kertamaksu).

*****

Peruutusehdot

Mikäli et pysty osallistumaan ostamaasi palveluun, niin ilmoita esteestä viipymättä kirjallisesti sähköpostilla trektoes(at)gmail.com. Osallistumismaksun hyvitämme alla olevan listan mukaisesti, käsittelykulua ei koskaan palauteta.

  • Jos peruutus tehdään 30 vrk tai enemmän ennen alkamisajankohtaa, peritään varauksesta 10€ käsittelykulut.

  • Jos peruutus tehdään 14-29 vrk ennen aloitusajankohtaa, peritään 25% hinnasta ja 10€ käsittelykulut.

  • Jos peruutus tehdään 8-13 vrk ennen aloitusajankohtaa, peritään 50% hinnasta ja 10€ käsittelykulut.

  • Jos peruutus tehdään 1-7 vrk ennen alkamisajankohtaa, peritään 100% hinnasta ja 10€ käsittelykulut.

Muut ehdot

  • Mikäli opas joutuu keskeyttämään palvelun yksittäisen asiakkaan kohdalla johtuen tämän omasta toiminnasta, käytöksestä tai turvallisuudesta, maksua ei palauteta.

  • Jos palvelu joudutaan keskeyttämään ylivoimaisen esteen (Force majeure) kuten sään takia, ei se oikeuta hyvitykseen. 

  • Jos palvelua ei pystytä järjestämään esim. liian vähäisen osallistujamäärän takia, palautetaan koko maksu asiakkaalle.

  • Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi, hae korvausta vakuutusyhtiöstäsi.


Palveluiden peruutusehdot ovat voimassa toistaiseksi.

*****

Lahjakortti on aineeton lahja ja se sopii henkilöille, joilla on jo kaikkea sekä niille jotka haluavat pitää huolta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista liikunnan avulla.

Lahjakortin minimi arvo on 15€. Lahjakortti on voimassa ostopäivästä 12 kuukautta. Lahjakortti toimitetaan sovitusti ostajalle tai lahjan saajalle. Postimaksu ei sisälly hintaan. Lahjakorttia ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi eikä kadonnutta tai varastettua korttia korvata.

Lahjakortteja saa ostettua ottamalla yhteyttä sähköpostilla trektoes(at)gmail.com tai soittamalla +358 500 480086.

bottom of page