top of page
Luosto 2023.jpg

Ruskavaellus  21. - 23.9.2023

Pyhä-Luoston kansallispuisto on Suomen eteläisin suurtunturialue, joka antaa monipuolisen katsauksen pohjoiseen luontoon. Kansallispuistossa vaihtelevat avarat avotunturit ja aapasuot, hiljaiset vanhat metsät ja jylhät kurut.

Kenelle:

*Vaellus sopii henkilöille, joilla on jo ennestään retkeily tai vaellus kokemusta sekä ovat yöpyneet ulkona. Vaikka reitti on määritelty keskivaativaksi sopii se myös vasta aloitteleville vaeltajille. Kannamme varusteet rinkassa ja liikumme merkittyä vaellusreittiä pitkin. Päivä kohtaiset matkat ovat pituudeltaan 10-14km. Tahti on maltillista ja taukoja pidetään sopivin väliajoin. Vaelluksella nukutaan teltoissa, yöpymispaikkojen lähellä on autiotupa/päivätupa sekä vedenotto mahdollisuus.

Alustava aikataulu:

Torstai 21.9. Vaellus starttaa Pyhältä klo 10.30-11.00

Lauantai 23.9. Vaellus päättyy Luostolle

Hinta 260€/3 päivän vaellus sis. opaspalvelut, materiaalin ja Metsähallitukselle maksettavan käyttökorvausmaksun. Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ilmoittautumisajan sulkeuduttua. Muista lukea maksukäytänteet ennen ilmoittautumista.

Ilmoittautuminen päättyy 27.8.2023 tai kun paikat ovat täyttyneet. Osallistujat saavat etukäteen kattavan tietopaketin varusteista, aikatauluista, reiteistä jne. Tapaaminen etukäteen on myös mahdollista.

*****

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen trektoes(at)gmail.com.  Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro itsestäsi seuraavat asiat: nimesi, syntymävuosi, puhelin numero, paikkakunta. ja maksutapa. Aikaisempi retkeily kokemus, mikäli otat osaa ensimmäistä kertaa ja kuntotasosi, miten ja kuinka paljon liikut arjessasi sekä terveydentilasi (tuki- ja liikuntaelinvaivat, sairaudet).

 

Ilmoittautumisajan sulkeuduttua saat tarkempaa tietoa varusteista ja aikataulusta.

Osallistujia ei ole vakuutettu, joten jokaisella on hyvä olla voimassa oleva tapaturma- ja/tai matkavakuutus. Osallistuminen omalla vastuulla. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia.

bottom of page