top of page

Vaellukset

Ruskavaellus  viikko 37/38

Pyhä-Luoston kansallispuisto on Suomen eteläisin suurtunturialue, joka antaa monipuolisen katsauksen pohjoiseen luontoon. Kansallispuistossa vaihtelevat avarat avotunturit ja aapasuot, hiljaiset vanhat metsät ja jylhät kurut.

Kenelle:

*Vaellus sopii henkilöille, joilla on jo ennestään retkeily tai vaellus kokemusta sekä ovat yöpyneet ulkona. Vaikka reitti on määritelty keskivaativaksi sopii se myös vasta aloitteleville vaeltajille. Kannamme varusteet rinkassa ja liikumme merkittyä vaellusreittiä pitkin. Päivä kohtaiset matkat ovat pituudeltaan 10-14km. Tahti on maltillista ja taukoja pidetään sopivin väliajoin.

*Päiväretket sopivat henkilöille, joilla on jo jonkin verran kokemusta retkeilystä. Reitit on luokiteltu helpoksi ja keskivaativaksi. Retkellä ei tarvitse kantaa mukana, kuin ne varusteet mitkä tarvitset päivän aikana. Liikumme merkittyjä reittejä pitkin ja tahti on maltillista sekä taukoja pidetään sopivin väliajoin. Retkien pituudet ovat 6-9,5km.

Hinta 285€/3 yön vaellus

Ilmoittautuminen päättyy 13.8.2023 tai kun paikat ovat täyttyneet. Osallistujat saavat etukäteen kattavan tietopaketin varusteista, aikatauluista, reiteistä jne. Tapaaminen etukäteen on myös mahdollista.

**********

 

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen trektoes(at)gmail.com. Sitovat ilmoittautumiset xx.xx.2023 mennessä. Retki toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään kolme, mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro itsestäsi seuraavat asiat: nimesi, syntymävuosi, puhelin numero ja 

paikkakunta. Aikaisempi retkeily kokemus, mikäli otat osaa ensimmäistä kertaa ja kuntotasosi, miten ja kuinka paljon liikut arjessasi sekä terveydentilasi (tuki- ja liikuntaelinvaivat, sairaudet).

 

Ilmoittautumisajan sulkeuduttua saat tarkempaa lisätietoa varusteista, aikataulusta ja maksukäytänteistä.

Osallistujia ei ole vakuutettu, joten jokaisella on hyvä olla voimassa oleva tapaturma- ja/tai matkavakuutus. Osallistuminen omalla vastuulla. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia.

bottom of page