top of page
Luosto 2023.jpg

Syysvaellus Lemmenjoella 2. - 7.9.2024

Lemmenjoella vaelletaan aidossa erämaa tunnelmassa, jossa jokilaakso johdattaa vaeltajan kohti kultamaita. Kansallispuiston halki virtaa tuntureiden, mäntymetsien ja soiden ympäröimä, yli 70 kilometriä pitkä Lemmenjoki.

Hinta: 450€ sis.

  • Opaspalvelut ennen vaellusta ja sen aikana

  • Kattavan varustelistan ja infokirjeen

  • Päiväkohtaiset reittisuunnitelmat ja turvallisuussuunnitelman

  • Metsähallituksen käyttömaksut

  • Venematkan Njurkulahdesta - Kultahaminaan

Vaelluksen hintaan ei sisälly:

  • Matkustamista lähtöpaikalle ja kotiin

  • Majoitusta ennen ja jälkeen vaelluksen

  • Vaellusvarusteet ja ruoat

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna pari viikkoa ennen ajankohtaa. Muista lukea maksukäytänteet ennen ilmoittautumista.

Kenelle:

Vaellus sopii henkilöille, joilla on ennestään kokemusta retkeilystä tai vaelluksesta. Ennen vaellusta olisi hyvä, että osallistuja olisi tehnyt vähintään yhden viikonloppuvaelluksen rinkkaa kantaen ja teltassa yöpyen. Osallistujilla tulee olla hyvä peruskunto.

Vaelluksen aikataulu:

Vaellus alkaa ma 2.9. venekuljetuksella Njurkulahdesta - Kultahaminaan klo 17.00 ja päättyy la 7.9. Koko vaelluksen pituus on viisi päivää ja viisi yötä. Venekuljetuspäivänä emme tule vaeltamaan rinkka selässä, mutta voimme tehdä noin 3km retken ensimmäiselle kullan löytöpaikalle. Vaellus rinkan kanssa alkaa ti 3.9. aamulla.

 

Päivämatkamme ovat pituudeltaan 7-12 kilometriä. Vaellamme merkittyjä polkuja pitkin vaihtelevassa maastossa ja reitillä on paikoitellen myös runsaasti korkeuseroja. Tahti on maltillista ja taukoja pidetään sopivin väliajoin. Vaelluksella varusteet kannetaan rinkassa ja yöt nukutaan teltoissa. Vaelluksen kokonaispituus on noin 50km.

Ilmoittautuminen päättyy 11.8.2024 tai kun paikat ovat täyttyneet. Osallistujat saavat etukäteen kattavan tietopaketin varusteista, aikatauluista, reiteistä jne. Tapaaminen tai teams ennen vaellusta on myös mahdollista.

*****

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen trektoes(at)gmail.com.  Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro itsestäsi seuraavat asiat: nimesi, syntymävuosi, puhelin numero, paikkakunta. ja maksutapa. Aikaisempi retkeily kokemus, mikäli otat osaa ensimmäistä kertaa ja kuntotasosi, miten ja kuinka paljon liikut arjessasi sekä terveydentilasi (tuki- ja liikuntaelinvaivat, sairaudet).

Osallistujia ei ole vakuutettu, joten jokaisella on hyvä olla voimassa oleva tapaturma- ja/tai matkavakuutus. Osallistuminen omalla vastuulla. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia.

bottom of page