top of page
E212E0E5-CF2D-4C15-BBE3-34F5A72CED81.heic

Uintivalmennus sopii henkilöille, jotka haluavat oppia uimaan oikealla tekniikalla, pitää kuntoa yllä tai kehittää uintia taloudellisemmaksi ja tehokkaammaksi. Uiminen auttaa mm. painonhallintaan, se tekee hyvää nivelille ja huoltaa lihaksia, parantaa kestävyyskuntoa sekä kehittää sydäntä.

 

Uinti on tekniikkalaji, joka pitää sisällään erilaisia uintityylejä ja jokaisella tyylillä on erilainen tekniikka. Uinti on kokonaisvaltainen ja monipuolinen laji, joka kuormittaa koko kehoa tehokkaasti ja tästä syystä se sopii hyvin kaikille kuntoilusta urheiluun ja palauttavaan harjoitteluun.

Valmennussuunnitelma, ​yksilö- tai ryhmätunnit toteutetaan asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden pohjalta.​ Pidempi kestoisessa suunnittelussa otetaan huomioon asiakkaan taustatekijät, elämäntilanne, vahvuudet, kehittämiskohteet ja tavoitteet. ​ Valmennuksen kesto: 3 - 12 kuukautta.

 

Hinta alkaen 69,50€/kk sis.

Alkukartoitus ja suunnitelma

Vaihtuvat harjoitukset suunnitelmien mukaan

Seuranta

 

Lisämaksusta tekniikkavalmennukset.

*****​​

Tekniikkatunnit - yksilö

55€/1h

192€/4*1h paketti

​​​

Tekniikkatunnit - ryhmävalmennus minimi 2 henkilöä, hinnat alkaen

45€/hlö/1h

344€/4*1h setti

*****

Hinnat eivät sisällä mahdollisia pääsymaksuja liikuntapaikkoihin asiakkaan itsensä ja valmentajan osalta, välinelainoja eikä matkakuluja. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia. Muista lukea maksukäytänteet etukäteen.​ 

bottom of page