top of page
Kauhukallio 6.5.2021

Kimpassa poluille pitkiä polkujuoksu treenejä järjestetään ympäri vuoden Etelä-Suomessa. Harjoitukset sopivat lajia jo jonkin verran harrastaneille juoksijoille. Harjoitusten sisällön (ajankohta, kohde, pituus ja hinta) löydät Facebookin tapahtumat osiosta.

*****

Polkujuoksuryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat harrastaneet juoksua ennestään joko asfaltilla tai maastossa omatoimisesti yksin tai ryhmässä. Voit olla kuntoliikkuja tai tavoitteellinen urheilija, joka haluaa saada monipuolisuutta omaan harjoitteluun.

 

Osallistumalla mukaan toimintaan pääset harjoittelemaan samanhenkisten kanssa. Ryhmässä on kiva harjoitella samalla kun oma kunto kohentuu ja tekniikka parantuu. Harjoittelemme ohjatusti kerran viikossa eri teemojen parissa, lisäksi osallistujat saavat vinkkejä voima-, liikkuvuus- sekä omatoimiseen harjoitteluun. Teemaharjoituksen lisäksi osallistujat voivat ottaa osaa valmentajan järjestämiin kimpassa poluille harjoituksiin noin 1krt/kk.​

 

Polkuryhmä kokoontuu xx.xx.xxxx, klo 18.00 alkaen, harjoituspaikkana toimii Vihdin kunnan ja lähialueiden luonto. Kokoonnumme teemallisten harjoitusten merkeissä yhteensä kymmenen kertaa. Mukaan voi tulla myös yksittäisille kerroille. Hinta sis. valmennuksen, vinkit ja ohjeet oheisharjoitteluun.

Hinnat

Kausimaksu

Kertamaksu 18€

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä treenikertaa.​ Muista lukea maksukäytänteet ennen ilmoittautumista. Lisämaksusta henkilökohtainen juoksusuunnitelma.

 

*****

Ilmoittautumiset otetaan vastaan sähköpostilla osoitteeseen trektoes(at)gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen on sitova. Valmennus järjestetään mikäli osallistujia on vähintään kolme.

 

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro itsestäsi seuraavat asiat: koko nimi, syntymävuosi, puhelin numero, paikkakunta ja maksutapa. Juoksu taustasi, pisin juoksu matkasi ja kunto tasosi, miten ja kuinka paljon liikut arjessasi sekä mahdollinen tavoitteesi.​

​​

​Osallistujia ei ole vakuutettu, joten jokaisella on hyvä olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Osallistuminen omalla vastuulla. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia.

bottom of page