top of page
Liikkuvuuskuntopiiri 11.10.2021

Liikkuvuusvalmennus sopii henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omaa hyvinvointia ja saamaan uusia virikkeitä harjoitteluun. Tavoittelet kivutonta ja toimivaa kehoa, jota tarvitaan mm. arkirutiinien suorittamiseen.

Liikkuvuusharjoitteet vähentävät lihasjäykkyyttä ja lisäävät notkeutta, mikä alentaa vammariskiä sekä lihaksissa että jänteissä. Liikkuvuuden lisääminen auttaa parantamaan kehonhallintaa ja suorituskykyä heikentävien liikerajoitusten minimointia.

Testit antavat asiakkaalle tietoa omasta liikkuvuudesta ja kehitystarpeista. Testaamisen kautta voidaan paikallistaa, mitkä kohdat kehossa kaipaavat lisää liikkuvuutta, jotta kokonaisuus toimisi optimaalisesti. Tulosten pohjalta laaditaan asiakkaalle yksilöllinen harjoitusohjelma, joka vastaa juuri oikealla tavalla henkilökohtaisiin haasteisiin ja tavoitteisiin. Valmennuksen kesto 2-3 kuukautta.

Hinta alkaen 87,50€/kk sis.

Alkukartoituksen

Liikkuvuustestit

Liikkuvuusohjelman

Väli- ja/tai lopputestit

Tarvittaessa päivitetty liikkuvuusohjelma

Lisämaksusta harjoitukset valmentajan kanssa.

*****

M-Circuit eli liikkuvuuskuntopiiri on ryhmäliikuntaharjoitus, joka kehittää liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainoa, motoriikkaa, voimaa ja kestävyyttä. Harjoitukset perustuvat Exercisemasterin monipuolisiin liikkuvuusprogressioihin, jossa yhdistyy kaksi dynaamista liikkuvuusharjoitetta ja näistä varioidaan erilaisia vaikeustasoja eli progressioita. Tunnin sisältö voidaan rakentaa myös asiakkaiden toiveiden pohjalta.

Hinnat​

Ryhmäohjaus vähintään 2 henkilöä alk. 55€/hlö

*****

Hinnat eivät sisällä mahdollisia pääsymaksuja liikuntapaikkoihin asiakkaan itsensä ja valmentajan osalta, välinelainoja eikä matkakuluja. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia. Muista lukea maksukäytänteet etukäteen.

bottom of page