top of page
Lohjanjärvi 7.8.2023.jpg

Avovesiuintiryhmissä osallistujat pääsevät tutustumaan Uudenmaan vesistöihin ohjatusti ja turvallisesti. Uimme jokaisella kerralla eri kohteessa. Ohjaaja liikkuu uintien aikana SUP-laudalla, jossa on tarvittavat turvallisuus- ja ensiapuvälineet. 

 

Maanantaisin

Jatkoryhmä ui 3.6.2024 alkaen, klo 18.00-19.00

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät uimaan 1000m putkeen tai pysähdysten kanssa. Ryhmä on suunnattu henkilöille, jotka ovat uineet avovedessä jo useampana vuotena. Ryhmässä uidaan rauhallista vauhtia ja pidetään taukoja matkan varrella, uintimatkat ovat pituudeltaan maksimissaan noin 2000m. Mukaan mahtuu 10 henkilöä.

 

​Harrasteryhmä 2 ui 20.5.2024 alkaen, klo 19.00

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät uimaan 4000m pysähtymättä. Ryhmässä uidaan matkavauhtia ja välillä pidetään myös taukoja. Mukaan mahtuu 15 henkilöä.​​

 

Tiistaisin

Alkeisryhmä ui klo 17.00-18.00: 1.ryhmä 4.-25.6. ja 2.ryhmä mahdollisesti heinäkuussa

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät uimaan vähintään 200m yhtäjaksoisesti. Ryhmä sopii hyvin lajia vasta aloitteleville. Ryhmässä harjoitellaan  avovesiuintitekniikkaa ja turvallisuutta. Alkeisryhmän käytyäsi voit jatkaa uintia alkeisjatkoryhmässä, mikäli uimataidot sen sallivat. Ryhmä toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 3, mukaan mahtuu 8 henkilöä.

 

​Alkeisjatkoryhmä ui 4.6.2024 alkaen, klo 18.00-19.00

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät uimaan vähintään 500m yhtäjaksoisesti. Ryhmä sopii henkilöille, jotka ovat käyneet aikaisemmin avovesiuinnin kurssin, ovat uineet alkeisryhmässä tai avovesiuinti on jo tuttua, mutta haluat esim. saada lisää varmuutta. Ryhmässä uidaan rauhallista vauhtia ja pidetään taukoja matkan varrella. Kertaamme myös avovesiuintitekniikkaa ja turvallisuutta. Mukaan mahtuu 10 henkilöä.​

 

Harrasteryhmä 1 ui 21.5.2024 alkaen, klo 19.00

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät uimaan 2500-3000m putkeen tai pysähdysten kanssa. Ryhmässä uidaan rauhallista matkavauhtia, mutta pidämme myös taukoja sopivin välein. Mukaan mahtuu 15 henkilöä.​​

 

Varusteet

Pakolliset: uima-asu, uimalasit, värikäs uimalakki, uimarinpoiju, märkäpuku (kylmät vedet) ja pyyhe.

Suositeltavat: neopreenisukat, -huppu/panta, -hanskat, lämmintä vaihtovaatetta sekä juomaa ja energiaa.

Mikäli sinulla ei ole omaa uimarinpoijua voit lainata sen järjestäjältä.

​​*****

 

Osallistumismaksut

 • Alkeisryhmä = 50€

 • Alkeisjatkoryhmä ja jatkoryhmä = 80€

 • Harrasteryhmät = 100€

 • Harrasteryhmä + 3-4h uintivaellus 1krt/kk = 159€

 • Kertamaksu = 15€ (mikäli ryhmissä on tilaa)

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä uintikertaa ja kertamaksu aina ennen kyseistä uintikertaa.​ Muista lukea maksukäytänteet ennen ilmoittautumista.

​​Ilmoittautuminen avautuu 4.12.2023 ja sulkeutuu su 12.5.2024

Varaa paikkasi sähköpostilla trektoes(at)gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja kausimaksulaiset ovat etusijalla. Ilmoittautumisajan päätyttyä mukaan pääsee myös kertamaksulla mikäli ryhmissä on tilaa. Ryhmät järjestetään mikäli osallistujia on vähintään neljä henkilöä/ryhmä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro itsestäsi seuraavat asiat:

 • etunimi ja sukunimi

 • syntymävuosi

 • puhelinnumero

 • paikkakunta

 • uimataito ja aikaisempi avovesiuintikokemus, mikäli otat osaa ensimmäistä kautta

 • terveydentilasi (tuki- ja liikuntaelinvaivat, sairaudet)

 • ryhmä

 • tarvitsetko lainavälineen (uimarinpoijun)

Ilmoittautumisajan päätyttyä v​apaita paikkoja voi kysyä aina edellisen viikon perjantaihin mennessä numerosta +358 500 480086.​

 

Osallistujia ei ole vakuutettu, joten jokaisella on hyvä olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Osallistuminen omalla vastuulla. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia.

 

bottom of page