top of page
GPTempDownload (37).jpg

Swimrun - treeniryhmä

Treeniryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät juoksemaan 10km ja uimaan 600m avovedessä. Voit olla kuntoliikkuja tai tavoitteellinen urheilija, joka haluaa saada monipuolisuutta omaan harjoitteluun. Osallistumalla ohjattuun ja säännölliseen toimintaan pääset treenaamaan yhdessä muiden lajin harrastajien kanssa.

Harjoittelemme kerran viikossa yhdessä swimrun lajiharjoituksen parissa, lisäksi osallistujat saavat vinkkejä voima- ja liikkuvuusharjoitteluun. Harjoitukset tehdään pääsääntöisesti Nuuksion kansallispuistossa ja Vaakkoin - Salmen - Luukin - Pirttimäen - Oittaan ulkoilualueilla sekä toisinaan muissa kohteissa Uudellamaalla. 

Ajankohta: 30.5. - 1.8.2024 (8 kertaa)

Päivä ja aika: torstaisin klo 18.00

Kesto: 1,5-3 tuntia/kerta

Hinta: 115,00€

Lisämaksusta henkilökohtainen valmennusohjelma.

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä treenikertaa.​ Muista lukea maksukäytänteet ennen ilmoittautumista.

​​Ilmoittautuminen sulkeutuu su 19.5.2024 > ryhmä toteutuu ja mukaan mahtuu vielä pari

Varaa paikkasi sähköpostilla trektoes(at)gmail.com. Ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään kolme. Ilmoittautumisajan päätyttyä mukaan voi päästä myös kertamaksulla mikäli ryhmässä on tilaa. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro itsestäsi seuraavat asiat:

  • etunimi ja sukunimi

  • syntymävuosi

  • puhelinnumero

  • paikkakunta

  • juoksuvauhti ja pisin yhtäjaksoinen uintimatka

  • terveydentilasi (tuki- ja liikuntaelinvaivat, sairaudet)

*****

Swimrun harjoitukset järjestetään kesäisin Etelä-Suomessa. Harjoitukset ovat avoimia kaikille lajia harrastaville henkilöille, mutta mikäli olet vasta lajia kokeilemassa kannattaa sinun ottaa osaa ensin hieman lyhyempään harjoitukseen.

Harjoitusten sisällön (ajankohta, pituus, kesto, kohde) löydät myös Facebookin tapahtumat osiosta, jonne tehdään ilmoittautuminen. Mikäli et käytä somea niin voit tehdä ilmoittautumisen myös numeroon +358 500480086. 

Su 7.7. klo 11.00-15.00 Swimrun harjoitus Vihtijärven maalaismaisemissa

Kylän luontoa leimaavat lukuisat järvet ja lammet, vaihteleva erämainen ja jääkauden maasto sekä laajat metsäalueet. Harjoituksen kokonaispituus on noin 14km, josta juostaan noin 11km ja uidaan noin 3km. Harjoitus koostuu viidestä juoksuosuudesta, joiden pituudet ovat 500-3600m. Uinti osuuksia on neljä ja ne ovat pituudeltaan 350-1000m.
Harjoitus on kestoltaan 3-4 tuntia.

Ilmoittaudu mukaan harjoitukseen viimeistään la 6.7. klo 16.00 mennessä. Mikäli osallistujia on runsaasti, jätetään osa autoista Syökerin Tuvalle, Karkkilantie 8, 03790 Vihtijärvi. Tästä jatkamme eteenpäin kohteeseen, sillä määränpäähän mahtuu vain muutama auto.

Su 28.7. klo 10.00-16.00 Swimrun harjoitus Fagervikin ainutlaatuisessa ruukkimiljöössä
Bruksträsket-järven läheisyydessä sijaitsevat historialliset rakennukset muodostavat yhtenäisen 1700-luvun ruukkimiljöön, joka hakee vertaistaan Suomessa. Harjoituksen kokonaispituus on noin 17,5km, josta juostaan noin 13km ja uidaan noin 4,5km. Harjoitus koostuu 16:sta juoksuosuudesta, joiden pituudet ovat 50-2400m. Uinti osuuksia on 15:sta ja ne ovat pituudeltaan 50-770m. Harjoitus on kestoltaan 4-5 tuntia. Harjoituksen aloitusta voidaan siirtää 30-60min eteenpäin tarvittaessa.


Ilmoittaudu mukaan harjoitukseen viimeistään pe 26.7. klo 20.00 mennessä. Treeni toteutuu mikäli osallistujia on vähintään kolme.

*****

Swimrun kursseja, lajiin tutustumista ja leirejä järjestetään mikäli sellaisille on kysyntää.

Osallistujia ei ole vakuutettu, joten jokaisella on hyvä olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Osallistuminen omalla vastuulla. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia.

bottom of page