top of page
GPTempDownload (37).jpg

Swimrun - treeniryhmä

Treeniryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät juoksemaan 10km ja uimaan 600m avovedessä. Voit olla kuntoliikkuja tai tavoitteellinen urheilija, joka haluaa saada monipuolisuutta omaan harjoitteluun. Osallistumalla ohjattuun ja säännölliseen toimintaan pääset treenaamaan yhdessä muiden lajin harrastajien kanssa.

Harjoittelemme kerran viikossa yhdessä swimrun lajiharjoituksen parissa, lisäksi osallistujat saavat vinkkejä voima- ja liikkuvuusharjoitteluun. Harjoitukset tehdään pääsääntöisesti Nuuksion kansallispuistossa ja Vaakkoin - Salmen - Luukin - Pirttimäen - Oittaan ulkoilualueilla sekä toisinaan muissa kohteissa Uudellamaalla. 

Ajankohta: 30.5. - 1.8.2024 (8 kertaa)

Päivä ja aika: torstaisin klo 18.00

Kesto: 1,5-3 tuntia/kerta

Hinta: 115,00€

Lisämaksusta henkilökohtainen valmennusohjelma.

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ennen ensimmäistä treenikertaa.​ Muista lukea maksukäytänteet ennen ilmoittautumista.

​​Ilmoittautuminen sulkeutuu su 19.5.2024 > ryhmä toteutuu ja mukaan mahtuu vielä pari

Varaa paikkasi sähköpostilla trektoes(at)gmail.com. Ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään kolme. Ilmoittautumisajan päätyttyä mukaan voi päästä myös kertamaksulla mikäli ryhmässä on tilaa. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro itsestäsi seuraavat asiat:

  • etunimi ja sukunimi

  • syntymävuosi

  • puhelinnumero

  • paikkakunta

  • juoksuvauhti ja pisin yhtäjaksoinen uintimatka

  • terveydentilasi (tuki- ja liikuntaelinvaivat, sairaudet)

*****

Swimrun harjoitukset järjestetään kesäisin Etelä-Suomessa. Harjoitukset ovat avoimia kaikille lajia harrastaville henkilöille, mutta mikäli olet vasta lajia kokeilemassa kannattaa sinun ottaa osaa ensin hieman lyhyempään harjoitukseen.

Harjoitusten sisällön (ajankohta, pituus, kesto, kohde) löydät myös Facebookin tapahtumat osiosta, jonne tehdään ilmoittautuminen. Mikäli et käytä somea niin voit tehdä ilmoittautumisen myös numeroon +358 500480086. 

Kesä 2024

  • La 15.6. Vihtijärven kylän maalaismaisema. Harjoituksen kokonaispituus on noin 15km, josta juostaan noin 10,5km ja uidaan noin 3km.
    Juoksut ovat pituudeltaan 500-3600m ja uinnit 350-1000m. Ilmoittaudu mukaan harjoitukseen viimeistään to 13.6. klo 18.00 mennessä. Tapaaminen osoitteessa Syökerin Tupa: Kakkilantie 8, Vihtijärvi, josta jatketaan kohteeseen muutamalla autolla.

*****

Swimrun kursseja, lajiin tutustumista ja leirejä järjestetään mikäli sellaisille on kysyntää.

Osallistujia ei ole vakuutettu, joten jokaisella on hyvä olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Osallistuminen omalla vastuulla. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia.

bottom of page