Swimrun

Swimrun harjoituksia järjestetään kesäisin Etelä-Suomessa. Harjoitukset sopivat kaikille lajia harrastaville, voit olla konkari tai lajia vasta aloitteleva. Harjoitusten sisällön (ajankohta, kohde, pituus ja hinta) löydät Facebookin tapahtumat osiosta. Mikäli olet vasta lajiin tutustuva, kannattaa sinun ensin ottaa osaa swimrun kurssille (kysy lisää).

**********

Swimrun leiri on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät uimaan vähintään 500m yhtäjaksoisesti avovedessä ja juoksemaan 10km vaihtelevassa maastossa. Leirin ohjelma rakennetaan osallistujien tason mukaan, fyysisiä harjoituksia tehdään viidestä seitsemään. Ohjelma voi sisältää esim. avovesiuinti ja polkujuoksu tekniikkaa, ylämäkivetoja, lihaskuntoa ja swimrun harjoituksia. Osallistujille toimitetaan ennen leirin alkua tarkempi ohjelma aikatauluineen ja varustelista. Valmennuksesta vastaa urheilun monitaitaja Meri, joka on ottanut osaa erilaisiin urheilukilpailuihin ja -tapahtumiin sekä kotimaassa että ulkomailla. 

 

Leirin suuntaa antava aikataulu ja ohjelma:

  • perjantaina aloitamme klo 17.00-17.30, ohjelmassa on mm. 10km swimrun harjoitus

  • lauantaina aloitamme klo 9.00, ohjelmassa on mm. noin 10km swimrun harjoitus ja liikkuvuuskuntopiiri

  • sunnuntaina aloitamme klo 9.30-10.00, ohjelmassa on 20-30km swimrun harjoitus

Ajankohta: kesä 2022

Hinta: alk. 80€/hlö

Paikka: ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa

**********

Ilmoittautuminen avautuu kevät-kesä 2022

Ilmoittautumiset otetaan vastaan sähköpostilla osoitteeseen trektoes(at)gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen on sitova. Leiri järjestetään mikäli osallistujia on vähintään neljä.

Osallistujia ei ole vakuutettu, joten jokaisella on hyvä olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Osallistuminen omalla vastuulla. Noudatamme valtakunnallisia ja alueellisia korona ohjeistuksia. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia.

Swimrun kurssin tarkoituksena on tutustuttaa osallistujat lajin saloihin turvallisesti. Kurssi pitää sisällään turvallisuutta, varusteita sekä harjoituksia poluilla ja avovedessä. Osallistujan tulee pystyä uimaan 400m yhtäjaksoisesti voidakseen ottaa osaa kurssille.

Kursseja järjestetään vain tilauksesta. Kurssin kesto on 4-12h ja minimi osallistujamäärä kurssilla on neljä henkilöä. Kurssin hinta alkaen 250€, lopullinen hinta määräytyy sisällön, keston ja henkilömäärän mukaan.