top of page
EEF644A4-BC5F-42DB-94B3-CF40C210B543.jpeg

Luonnossa liikkuminen on osa suomalaista kulttuuria ja elämäntapaa. Retkeily voi tarkoittaa lyhyttä eväsretkeä laavulle tai useamman yön kestävää vaellusta. Nauti luonnosta ja löydä omat retkivarpaasi.

Retket sopivat aloittelijoista konkareihin, henkilöille jotka nauttivat luonnon tarjoamasta monimuotoisuudesta oppaan johdolla. Retkillä näemme mm. kuinka luonto herää hiljalleen eloon talven jälkeen, arktisten lintujen kevätmuuttoa sekä tutustumme jokaisen kohteen erityisiin ominaispiirteisiin.​​ Retkillä kannetaan mukana vain päivä varusteet, yöpymisvarusteita ei tarvitse kantaa mukana.

 

Vaelluksilla osallistujat pääsevät kertaamaan retkeilyn eri osa-alueita opastetusti sekä tutustumaan kohteiden erityispiirteisiin. Vaellukset sopivat henkilöille, joilla on jo ennestään retkeily- ja/tai vaellus kokemusta. ​Vaelluksilla tavarat kannetaan rinkassa tai muilla kantolaitteilla. 

Tarkemmat kuvaukset, hinnat ja osallistujamäärät löydät retket tai vaellus osioista.​

 

Majoittuminen tapahtuu retkestä / vaelluksesta riippuen majoittumiseen tarkoitetulla alueella, leirintäalueella tai alueiden tarjoamissa muissa majoituspalveluissa. Ennen ottamista osaa vaelluksille on hyvä kokeilla nukkumista ulkona esim. omalla kotipihalla, leirintäalueella tai lähimetsässä. 

 

 **********​

Hinnat pitävät sisällään opastuksen, kattavat tietopaketit, valokuvat ja metsähallituksen käyttömaksut. Ilmoittautumisen jälkeen maksetaan varausmaksu ja loppuosa maksetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Varausmaksua ei makseta takaisin, mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi.​

 

Ilmoittautuminen tehdään sähköpostilla osoitteeseen trektoes(at)gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro seuraavat asiat: nimi, syntymävuosi, puhelinnumero ja paikkakunta.  Retken nimi jolle otat osaa, aikaisempi retkeily tai vaellus kokemuksesi, mikäli otat osaa ensimmäistä kertaa. Lisäksi on hyvä kertoa omasta kuntotasosta, miten ja kuinka paljon liikut arjessasi sekä terveydentilasi, esim. tuki- ja liikuntaelinvaivat ja sairaudet.

 

Osallistujia ei ole vakuutettu, joten jokaisella on hyvä olla voimassa oleva tapaturma- ja/tai matkavakuutus. Osallistuminen omalla vastuulla. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia.

bottom of page