top of page

Maksukäytänteet

Meillä käy maksuvälineenä liikuntaedut, lasku, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay (esim. avovesiuinti kertamaksu). Epassi ja Smartum sovellukset tulivat käyttöön 4.12.2023 alkaen. 

Maksu kokonaan liikuntaeduilla

Jos sinulla on koko maksun edestä liikuntaetua käytössäsi, tee suoritus alla olevilla ohjeilla ja ilmoittaudu sähköpostilla mukaan. Kerro viestissä tarkkaan ne tiedot, joita kyseiseen ilmoittautumiseen vaaditaan. Katso tarkemmin alempana, miten maksat milläkin edulla. Toimita kuvakaappaus tai kuitti liikuntaetupalvelumaksusta ilmoittautumisen yhteydessä tai ennen ensimmäistä kokoontumiskertaa.

Epassi 

Mene Epassi sovellukseen ja etsi liikuntapalveluiden alta Trektoes. Valitse olemassa oleva palvelu tai syötä tarvittava summa ja maksa osallistumisesi. Ota tämän jälkeen kuvakaappaus ja toimita se sähköpostilla tai WhatsApp viestillä (esim. avovesiuinti kertamaksu).

SmartumPay

Valitse sovelluksesta maksupaikaksi: Trektoes ja maksa sen palvelun hinta, johon olet ilmoittautumassa. Ota tämän jälkeen kuvakaappaus ja toimita se sähköpostilla tai WhatsApp viestillä (esim. avovesiuinti kertamaksu).

Maksu osaksi liikuntaeduilla

Jos  sinulla on liikuntaetua käytössäsi vain osaan maksusta, voit maksaa palvelun sekä liikuntaedulla että tilisiirrolla.

Liikuntaetuuden osuus: suorita se osuus liikuntaedulla maksusta, johon osuuteen sinulla on etua. Loppuosuus: suorita loput palvelumaksun osuudesta tilille Trektoes: FI70 1752 3500 0369 44 (Nordea). Kirjoita viestikenttään mitä olet maksamassa. Toimita kuvankaappaus tai kuitti liikuntaetupalvelumaksusta sekä verkkopankkimaksusta sähköpostilla tai WhatsApp viestillä (esim. avovesiuinti kertamaksu).

Lasku

Lasku lähetetään asiakkaalle ilmoittautumisen jälkeen, maksuaikaa on 14 vuorokautta. Laskutusmaksu ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu 5 (viisi) euroa, ja kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Maksun viesti kenttään kirjoitetaan: palvelun tai tapahtuma nimi.

*****

Lahjakortti on aineeton lahja ja se sopii henkilöille, joilla on jo kaikkea sekä niille jotka haluavat pitää huolta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista liikunnan avulla.

Lahjakortin minimi arvo on 15€. Lahjakortti on voimassa ostopäivästä 12 kuukautta. Lahjakortti toimitetaan sovitusti ostajalle tai lahjan saajalle. Postimaksu ei sisälly hintaan.

Lahjakorttia ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi eikä kadonnutta tai varastettua korttia korvata.

Lahjakortteja saa ostettua ottamalla yhteyttä sähköpostilla trektoes@gmail.com tai soittamalla +358 500 480086.

bottom of page