top of page

Nimeni on Meri ja olen elämäntapaliikkuja. Olen työskennellyt liikunnan parissa yli 25v., päätoimisesti työskentelen Vihdin kunnan liikuntapalveluissa liikuntakoordinaattorina, mutta toimin sivutoimisesti myös luontoliikunta- ja valmennusyrittäjänä.

Olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti lapsesta saakka, nuoruusvuosina kilpailin tiiviisti alppihiihdon ja kilpauinnin parissa. Aikuisiällä uinnin lisäksi lajikirjo on kasvanut ja olenkin viihtynyt numerolappu rinnassa myös avovesiuinnissa, polkujuoksussa ja swimrun. Kilpaurheilu on kasvattanut minua ihmisenä ja opettanut minulle itsekuria, sitoutumista, tavoitteellisuutta ja ennen kaikkea mitä tarkoittaa kokonaisvaltainen hyvinvointi. 

Olen toiminut uintivalmentajana lapsille ja nuorille vuodesta 1999 lähtien ja aikuisliikkujia kuntoilijoista kilpaurheilijoihin olen valmentanut vuodesta 2007 lähtien. Fysiikkavalmentajana olen toiminut yli kymmenen vuotta. Valmentajana olen motivoiva, tavoitteita asettava, kannustava, vaativa ja kuunteleva, innostava, helposti lähestyttävä sekä yksilöt huomioon ottava.

Opiskeluvuosien alkuvaiheessa hurahdin retkeilyyn, jolloin vietimme viikon Jerisjärven maisemissa tehden erilaisia luontoretkiä ja pitkiin vaelluksiin sain ensi kosketuksen Evon ja Tuntsan maastoissa. Luonto-oppaana ohjaan retkiä ja vaelluksia kestävästi ja luontoarvoja kunnioittaen.

Ansioluettelo - CV

Johtaa kuin Nainen - Suomen Olympiakomitea, Luontomatkailun ohjelmapalvelu- ja tapahtumatuottaja - Kiljavan Opisto, Valmentajan ammattitutkinto - Liikuntakeskus Pajulahti, Liikunnanohjaaja AMK - Lahden ammattikorkeakoulu​​​.

​​

Alppihiihdonopettaja, lumikenkäohjaaja, KTO 1 & 2, melonnanohjaaja, sauvakävelyohjaaja​​​, polkujuoksuohjaaja, johdanto lumiturvallisuuteen ja Ankarat Avotunturit johdantokurssi.

​​

Vastuullinen valmentaja, liikkuvuusvalmentaja, M-Circuit ohjaaja, uintivalmentaja taso 1, uimaopettaja, talviuinninohjaaja, merenneitouintiohjaaja, hydrobicohjaaja​​​ ja vesiralliohjaaja.

​Movement map - ohjaaja, foamroller ohjaaja, kuntosaliohjaaja, kuntonyrkkeilyohjaaja, yleisurheiluohjaaja ja sisäpyöräilyohjaaja.

​​

EA1, hygieniapassi ja MATUPA.

bottom of page