top of page

Avovesiuintiryhmät

Avovesiuintiryhmissä osallistujat pääsevät tutustumaan Uudenmaan vesistöihin ohjatusti ja turvallisesti. Uimme jokaisella kerralla eri kohteessa. 

Alkeisryhmä ui 6. - 27.6. tiistaisin klo 17.30

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät uimaan vähintään 400m yhtäjaksoisesti. Ryhmä sopii hyvin lajia vasta aloitteleville. Ryhmä ui rauhallista vauhtia pitäen taukoja matkan varrella. Ryhmässä kerrataan mm. turvallisuutta ja avovesiuintitekniikkaa. Alkeisryhmän käytyäsi voit jatkaa uintia jatkoryhmässä, mikäli uimataidot sen sallivat. Osallistuminen maksaa 40€/hlö. Mukaan mahtuu 10 henkilöä.

Jatkoryhmä ui 6.6. - 25.7. tiistaisin klo 18.45 > ryhmä on täynnä

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät uimaan 1000m putkeen tai pysähdysten kanssa. Ryhmä sopii henkilöille, jotka ovat käyneet aikaisemmin avovesiuinnin kurssilla, alkeisryhmässä tai avovesiuinti on jo tuttua touhua, mutta haluat mm. saada lisää varmuutta uintiisi. Ryhmä ui rauhallista vauhtia pitäen taukoja matkan varrella. Kertaamme tekniikkaa ja turvallisuutta. Osallistuminen maksaa 60€/hlö. Mukaan mahtuu 10 henkilöä.

Varusteet

 • Pakolliset: uima-asu, uimalasit, värikäs uimalakki, uimarinpoiju, märkäpuku (kylmät vedet) ja pyyhe

 • Suositeltavat: neopreenisukat, -huppu/panta, -hanskat, lämmintä vaihtovaatetta sekä juomaa ja energiaa.

 • Mikäli sinulla ei ole uimarinpoijua tai uimalakkia voit lainata sen järjestäjältä.

**********

Harrasteryhmät uivat maanantaisin 29.5. - 4.9., vähintään 10 kertaa

1.ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät uimaan 2000m putkeen tai pysähdysten kanssa. Ryhmä ui rauhallista vauhtia pitäen taukoja matkan varrella. 1.ryhmän harjoitukset alkavat klo 17.30. Osallistuminen maksaa 70€/kausimaksu tai 10€/kertamaksu. Mukaan mahtuu 15 henkilöä.

2.ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka pystyvät uimaan 4000m pysähtymättä. Ryhmässä uidaan matkavauhtia ja välillä voidaan pitää taukoja. 2.ryhmän harjoitukset alkavat klo 19.00. Osallistuminen maksaa 70€/kausimaksu tai 10€/kertamaksu. Mukaan mahtuu 15 henkilöä.

 

**********

Ilmoittautuminen on avoinna 2.1. - 14.5.2023

Varaa paikkasi sähköpostilla trektoes(at)gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja kausimaksulaiset ovat etusijalla. Ilmoittautumisajan päätyttyä mukaan pääsee myös kertamaksulla mikäli ryhmissä on tilaa. Ryhmät järjestetään mikäli osallistujia on vähintään neljä henkilöä/ryhmä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro itsestäsi seuraavat asiat:

 • etunimi ja sukunimi

 • syntymävuosi

 • puhelinnumero

 • paikkakunta

 • uimataito

 • ryhmä ja aikaisempi avovesiuintikokemus, mikäli otat osaa ensimmäistä kautta

 • terveydentilasi (tuki- ja liikuntaelinvaivat, sairaudet)

 • tarvitsetko lainavälineen

 • kausi- vai kertamaksu

Vapaita paikkoja voi kysyä aina edellisen viikon perjantaihin mennessä numerosta +358 500 480086.

Osallistujia ei ole vakuutettu, joten jokaisella on hyvä olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Osallistuminen omalla vastuulla. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia.

bottom of page