top of page

Retket

Saariston luontoretki 18. - 21.5.2023 Kemiönsaareen

Kemiönsaari on meren ympäröimä ja siellä on historiallinen kulttuuriympäristö. Kemiönsaari on portti maailman kauniimpaan saaristoon - Saaristomeren kansallispuistossa. Saaristo kuuluu myös Saaristomeren UNESCO -biosfäärialueeseen.

Alueet joihin tulemme mahdollisesti tutustumaan ovat Kemiönsaarella sijaitsevat Purunpää, Söderlångvik, Taalintehdas, Västenfjärd, Eekniemi, Kemiö ja saarista Biskopsö, Vänö, Hiittinen/Rosala. Torstaina ensimmäinen retki alkaa klo 10.00-11.00 välillä ja viimeinen retki päättyy sunnuntaina klo 18.00 mennessä.

Hinta 192€/4 päivää sis. opaspalvelut, materiaalin ja Metsähallitukselle maksettavan käyttökorvausmaksun.

Majoittuminen Storfinnhova Gård:ssa, joko sisämajoituksessa tai teltassa. Sisämajoituksen hinta 65-75€/hlö/yö riippuen siitä montako henkilöä nukkuu sisällä. Telttamajoittujille aamiainen 12€/hlö. 

Muut palvelut majoituksessa:

pe 19.5. Metsäkylän maanalainen savusauna puroaltaineen 18,00€/hlö > myydään yleensä loppuun

pe 19.5. päivällinen 28,00€/hlö

**********

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen trektoes(at)gmail.com. Sitovat ilmoittautumiset su 7.5.2023 mennessä. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro itsestäsi seuraavat asiat: nimesi, syntymävuosi, puhelin numero ja paikkakunta. Aikaisempi retkeily kokemus, mikäli otat osaa ensimmäistä kertaa ja kuntotasosi, miten ja kuinka paljon liikut arjessasi sekä terveydentilasi (tuki- ja liikuntaelinvaivat, sairaudet).

 

Ilmoittautumisajan sulkeuduttua saat tarkempaa tietoa varusteista, aikataulusta ja maksukäytänteistä.

Osallistujia ei ole vakuutettu, joten jokaisella on hyvä olla voimassa oleva tapaturma- ja/tai matkavakuutus. Osallistuminen omalla vastuulla. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia.

bottom of page